About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 24, 2010

|| SENARAI BLOGLIST EFAAEOFA (FEELING TO TYPE) 2011 ||




Memang hari ini saya nak jelajah dan ikuti segmen² baru BLOGGER. Ada sesiapa yang tengah free ke? Hah meih sini datang join sesama tau. Klik ini [Efa or Auta]



Berikan sebab kenapa korang nak ada dalam bloglist Efa?
Kerana itulah antara rakan-rakan blogger yg setia.. Ahakz *statment berani mampuss ka.. ;)

Berikan pendapat tentang blog Efa?
Blog efa dr mula follow sampai sekarang masih cantik dan menarik. Dari blog efa lah saya sentiasa dapat lakukan apa pon dan kenali Qaseh (as a friends yea). Sebab dia selalu juga ajar saya pasal theme or other things.


Okeh saya sudah siap. Jadi ape kata korang??


4 comments:

pN.rOs said...

waaa da joint... i baru terpk2 nak join heheh

apezs shah said...

|pn Ros| jangan fikir2kan.. join aje...;)

ZWAN SABRI said...

macam2 segmen kan skang nii.. hehe..

apezs shah said...

|Zwan| Hehehe betul tukan.. amacam Zwan mahu join?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q