About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Saturday, December 25, 2010

|| Sambutan Hari Lahir Sama Pula dgn Krismas ||

Tonite gonna be fun. Because ada yang pergi clubbing, enjoy with patner. And me tidak ketinggalan juga. Malam ni nak sambut besday kawan punya kapel. Haish harap keadaan semua ok, tadi derang berdua bergaduh pula. Selalu sangat bergaduh, mcm takde haluan la korang ni haha..

Apa pun malam ini saya malas keluar jauh-jauh, hanya sekadar nak meraikan dirumah korang sahaja. Saya nak balik rumah, esok nak bangun awal untuk mengemas rumah yg agak lama ditinggalkan dek kerana show.

Jadi jom kita sambut besday kamu.
Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan kamu... Allah selamatkan wahai temanku.... Allah selamatkan kamu. Amin... (",)

2 comments:

Lelaki Ini said...

selamat hari lahir!

ZWAN SABRI said...

WoW! mesti happening kan..
I likeeeeeeeeeee.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q