About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 24, 2010

|| Berdosa Besarkah Saya?? ||

Salam kepada semua BLOGGER yang sudah follow apezs atau yang masih dalam proses.


Tajuk bunyi macam saya dalam dilema yang amat dasyat bukan? Dan mungkin lebih dan kurang seperti itulah. Saya tidak tahu bagaimana hendak katakan. Sedih hari demi hari seperti ini, bilakah ia bakal pulih seperti sediakala? Bagaimana pula hendak lakukannya jika ada jalan penyelesaian itu.

Dah memikirkan caranya setiap hari, tapi masih tidak berjumpa dengan penyelesaiannya. Adakah saya sudah gagal dalam BERBLOGGING? Adakah saya perlu TUTUP sahaja blog ini dan buka sahaja yang baru. Serta mulakan menapak dgn kaki ini dari bawah semula? Hah begitu dilema rasanya diri ini. Apa mampu saya lakukan lagi, berserah sahajalah selepas ini.

Saya memohon maaf kepada mereka yg sudah FOLLOW saya tetapi saya tidak dapat FOLLOW kembali dalam keadaan mcm ini.

6 comments:

Shaofie said...

apezs. jomjoin segmen dekat blog aku. senang je.

http://www.shahazrin.com/2010/12/segmen-privasi-dialog-terbaiklah.html

apezs shah said...

|Shaofie| Salam.

Insyallah saya akan join, kena ambil gambar dululah hehe.. ;)

Joey said...

aaa...following or not following tak important sangat.

p/s malas letak link :)

apezs shah said...

|Joey| Kenapa xnak letak link xsudi ye..;)

not important ye?

Joey said...

hahaha .. takdela

datang bukan nak minta kunjung balas

p/s konon2 cuba nak ikhlas la ni ..(LoL)

apezs shah said...

|joey| ahakz.. mcm-mcm laa u ni.. baek saya tahu mesti u nie baek orgnye....;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q