About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Friday, December 10, 2010

|| Award or Awordias ||



Terima kasih saya nak ucapkan kepada En ShamDisini kerana memberikan this award to me.. Sempoikah saya? Wow...... (",)


Korang pun nak join ke?
Sila klik ini [ ekor emas ]

6 comments:

Khairiz said...

congratulation to u

apezs shah said...

|khai| apezs dah dpt banyak.. tak tahu berapa dah hehe.. tapi thanks to them too..=)

efa said...

yeah...tahniah...apezs mmg sempoi hehehe.. :)

apezs shah said...

|efa| mandaila.. sempoi kat mana tu? :p thanks!

efa said...

sempoi pada entrynya la.... :P
pasal shotbox boleh tgk kt tutorial blog qaseh yang ni http://najwaqaseh.blogspot.com/p/tutorial.html
klik dkt Customize shout-box button Part 1@Customize shout-box button Part 2,efa tgk berpandu tutorial tu..senang plak yg tu..mula2 igt ssh tp senang ja la..trai la buat :)

apezs shah said...

|efa| oh pada entrynya ye.. thanks.. baru tahu hehe...=)

Okeh nanti apezs cuba mcmane nak buat.. thanks efa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q