About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Tuesday, November 30, 2010

|| Selit Pagi ||



Selamat pagi kepada korang yang kacak dan cantik ini.
Susah laaa nak menyatakan isi hati yg sebenarnya kepada dia
apa yg tersirat dalam hati ini. Takot terluka serta berdarah tidak bernyawa
mana saya nak membantu jika terjadinya ia.
Mana ayat aku nak diluahkan ni, mana pergi ni.
Saya rasa kenapa perlukan semua ini? Kenapa mereka masih sayangkan itu.
Dimana letaknya kasih sayang ini terhadap itu.
Ya Allah pepagi sudah bermadah dan menjiwai.
Tak larat sebenarnya tapi rasa nak HAPPY hanya seketika
sahaja yg datang dalam hidup ku kini. Mana pergi ku
sendiri tidak pasti. Janji tetap menepati janji.

Korang jangan lupa berikan support semangat terhadap saya.
Love U all. muaahx sayonara.. (",).

10 comments:

Amy Syaquena said...

salam...

apa sudah terjadi nie, x mau la sedih2 happy2 sudah...

apezs shah said...

|kak amy|

Salam,

Hehe insyallah happy aje.. thanks kak..;)

My Little Diary said...

salam,
chaiyokkk apezs ku... hehe

Shaofie said...

go apez go!!
weh! setiap hari kita kena hadapi segala masalah dgn happy dan ceria.
Jom Jogging. hahahaha.

apezs shah said...

|MLD|
salam,
Insyallah thanks u..;)

|shaoife|
yesi will go now haha..
betol kena ceria..;)

efa said...

salam

npa ni apezs??uish..takmo2 sedih-sedih...hidup mau happy..ok..biar apa yang terjadi sekali pon hidup mau ceria-ceria bersama family ceria...hehehe...senyum cikit :)

apezs shah said...

|efa|
salam,

Hehe efa apezs okeh je nie..
Insyallah akan menceriakan hari hari ini..;) thanks ya

CGG said...

Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

_owhh cgg shuke ayat2 kamu!

apezs shah said...

|CGG| Thanks... Biasa2 sahaja...;)

Cikbelog said...

Nape ni? jangan sedey2 okei..senyummm :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q