About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Wednesday, November 3, 2010

|| puLot kuNing ||



Sekarang saya dah berada di rumah.. Ring ring ring... knock knock knock.. ahakz Macam-macam bunyi daa! Saya terasa kenyang giler arini. Sebelah petang sebelum balik, seisi opismate ada buat jamuan makan sempena pemergian kakak di opis ke Mekah untuk mengerjakan Haji bagi tahun ini.

Wah TAHNIAH untuk kak Ina kerana dapat juga melaksanakan ibadah Haji bagi Rukun Islam yang ke-5.. Alahmdulillah, apezs mendoakan semoga semua pejalanan yang bakal kak Ina tempohi disana dilalui dengan selamat dan lancar. 

MENGERJAKAN HAJI DI BAITULLAH
Dengan mengerjakan haji, kita meyembah Allah dengan harta kekayaan milik kita dan mengunjungi ke Baitullah kepada mereka yang mempunyai kemampuan sekurang-kurangnya sekali dalam hidup.

 
Dalam dok bercerita pasal nak ke haji kan. Jamuan tadi begitu enak rasanya. Dicadangkan apezs nak berdiet tengahari tadi, tapi disebabkan kesedapan yang didepan mata. Tak jadilah saya nak berdiet-diet. Menu cukup sedap, pulut kuning + ayam masak merah + meehoon goreng sup ayam + pisang goreng & buah-buahan. Mahu tidak terliur kan. Siapa yang taknak merasa semua tu.. Apa lagi selesai aje pembacaan doa, apezs sebat semuanye hehe.. Hilanglaa semua diet teman arini, Apa-apa pon terima kasih sangat pada CC Hajah Norliyah kerana sudi memasak yang sesedap ini. Berkkk!!! Kenyang rasa.

2 comments:

Afzainizam said...

★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★
Kami DAtang Ziarah Blog Anda
Sila Lawat Kami kembali
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
★°°•.★°°•.★°°•.★°°•.★

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

apezs shah said...

Terima kasih kerana sudi menjengah ke blog apezs.. harap jumpa lagi..;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q