About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Monday, November 15, 2010

|| Dinner Jomm Sama Saya ||






yes tonite nak pergi DINNER kat Alamanda Putrajaya, esok derang nak bertolak balik kg. dah. Nanti tak dapat nak jumpa time raya, jadi ambillah kesempatan ini kan kan kan.. Tapi nak makan apa ye kat sana derang ni, jangan tempat mahal. Saya anak orang biasa sahaja, gituuu!!!.. Starbuck xpe lagi yea.. nak join ke, jom..jom.. siap sekarang tau.. JOm semua.. tataaa... jumpe lagi.

5 comments:

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

nak ikut...hehehhe! ;)

apezs shah said...

|keyrill| Nak ikut jomlaa..
Xde pun :p

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

keyrill kat Kuching Sarawaklah...nak kena pergi smenanjung kalau nak dinner sama ngan Apezs...heheh! :P

Keyrill Eduardo Willeyhem said...

keyrill kat Kuching Sarawaklah...nak kena pergi smenanjung kalau nak dinner sama ngan Apezs...heheh! :P

apezs shah said...

|keyrill| Haha.. motep sgtla.
dekat sana. mcmane nak dinner sama..:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q