About Me

My photo
Cinta bukan terletak pd ucapan yg berulangkali..cinta tidak pernah berubah,cuma insan yg mengubah hatinya..Insan yg menangis kerana cinta bukanlah bererti jiwanya lemah,tetapi itulah diantara bukti sebuah cinta yg hebat dan bukanlah suatu permainan.. Usah diratapi perpisahan dan kegagalan bercinta krna hakikatnya jodoh e2 bukan ditangan mnusia..atas kasih syg Allah, kau dan dia dipertemukan dan atas limpahan ksihNya jua kau dan dia dipisahkan krna hikmah yg tersembunyi. Prnahkah kau terfikir kebesaranNya??

Sunday, November 21, 2010

|| Anda Suka Tak? ||

Salam yang menjengah malam sudeh, korang apezs happy sangat bukan kerana dilamun cinta ye. Tetapi apezs suka sebab dapat tukar theme blog yang baru. Cuma adakah korang suka dengan perubahan ini, agar senang untuk melawat lagi ke blog apezs. Bukan apa kalau korang suka apezs lagi la suka. Untuk korang rasa seronok bila melawatkan, seronok juga nak membaca. Kalau mcm kurang beritahu pada apezs ye. Boleh mencari yang terbaik lagi ke?
Nanti korang bezakan la yang mana lebih baik antara yang terbaik. Apezs akan listkan di bawah ini, before or NOW :
.
.
.
.
.
.
.
.
1
.
2
.
3
.

Ini adalah theme apezs yang lama digunakan menjejaki kawan-kawan blogger terkini.
Dan adakah yang terbaru ini juga mampu menarik perhatian kalian? INI



Tadaaa yang inilah.. Apakah yang anda rasakan? mampukah menandingi yang terdahulu? Apezs hanya ingin menukar arah angin selama ini. Oklah sekarang pun sudah waktu malam yang bakal diisi untuk merehatkan badan kerana esok nak kena kerja. TETAPI sebelum itu, malam ini jommm pergi DINNER dekat Pece Lele, Bandar Baru Ampang KL. The best place for dinner tau, better then yang ada di Bangi and Kajang also.

Oh sebelum saya lupa, untuk menukarkan theme yg cantik-cantik ini. Tanpa dia saya xmampu nak melakukannya seorang diri. Perkenalkan Cik Qaseh
sayonaras...(",)

17 comments:

Nieza Mi-cha said...

ok la yang nih... nampak garang... hehe!~ tp... tak suke tengok mr.bean kat corner tuh... eheeee...XD

zati-zt said...

asenye yg baru ni lg menarik..
colour yg xterang sgt, xgelap sgt..
sgt2 sesuai..
:D

My Little Diary said...

salam,
cantik jugak.... hehe, siap ada angel lagi....

shima said...

salam...
theme yang dulu nampak ceria....
theme yang ni stylo habes....
keep it up... hehehe

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

nk buat gak!!!!!!cmne ek???

apezs shah said...

|Nieza| nampak garang sikit yea..
tapi kenapa pulak yea dengan mr bean? Tak suka ye? Thanks.. akan dicari yg baru.

apezs shah said...

|Nieza| nampak garang sikit yea..
tapi kenapa pulak yea dengan mr bean? Tak suka ye? Thanks.. akan dicari yg baru.

apezs shah said...

|zati| Lagi menarik ye..
yang lama kurang menarik sebab xterang ke? Ok anyway thanks juga.. muaaahx..

apezs shah said...

|MLD| Hye u.. W'salam...
ada angel dalam kesedihan tu hehe... thanks cantik ke? muaaahx.

apezs shah said...

|shima| kalau yang dulu nampak ceria skrg nampk stylo... den yang mana lebih better for u....? ;) thanks yea..muaahx

apezs shah said...

|AFA| U nak buat apa?
Nak buat mcmana ape? ;)

Qaseh dalia adelia said...

adehhh nape pic qaseh de kat sini huhu malu...tp qaseh tolong apehz ape eh?ade ke ?heeee xingat pun

apezs shah said...

|Qaseh| mestilaa ada. ape pulak xde kan. mestila ada. ;)

Qaseh dalia adelia said...

xingat pun hihihi

apezs shah said...

|Qaseh| xyah ingat, biar org yg terhutang budi ni yg ingat...:)

Qaseh dalia adelia said...

hehehe ok2...nak tnye pe ye?tanye kat shoutbox lah

silvi silviani said...

makasih gan infonya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Q Jerit Cepat !


ShoutMix chat widget

Followers Q